ondernemers met leff

Mis je wel eens collega's? Kan je wel wat ondersteuning en een klankbord gebruiken? Geraak je maar niet aan die echte resultaten? Geen zin in grote lange trajecten?


Met de Ondernemers met LEFF :

 • omring je jezelf met en
 • maak je deel uit van een top team van gelijkgestemden en ervaren ondernemers, en
 • krijg je ook antwoorden op jouw vragen die jouw pad kruisen als betekenis ondernemer met
  een
  hartsmissie.


En dat via een
lidmaatschap formule, die haalbaar is, hoe groot of hoe klein jouw onderneming vandaag al is.


Van alleen naar samen sterk

Meer en meer ondernemers voelen zich steeds vaker "alleen" en missen echt collega's. Je klanten zien is heel fijn, alleen is dat niet hetzelfde als een babbel doen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten.

Daarnaast zitten veel ondernemers regelmatig met concrete vragen, waar je niet meteen ergens een heel groot lang traject voor nodig hebt.

In deze membership (lidmaatschaps formule) maken we daar definitief komaf mee door een sterke groep gelijkgestemden samen te brengen en te ondersteunen.

Dit mag je verwachten:

 • Een echt klankbord bij een groep ondernemers die met dezelfde realiteit te maken hebben
 • Een (h)echt team van mensen die met jou meedenken vanuit jouw realiteit
 • Echte ondersteuning en concrete antwoorden op jouw vragen
 • Een zacht duwtje in de rug of een ondersteunend woord wanneer je maar niet aan resultaten geraakt of het wat minder loopt
 • Een veilige omgeving om dingen bij uit te testen
 • Een plan van aanpak op jouw maat om het potentieel in jouw ondernemerschap maximaal te kunnen benutten


Je staat er letterlijk NOOIT MEER ALLEEN!

Wat zit er in?

Klankbord - mastermind sessie

Iedere maand gaan we met de hele groep ondernemers rond de tafel zitten om te luisteren naar elkaars vragen en feedback te geven op wat er ter tafel gelegd wordt. Het gaat over echte peer review. Naar mate je vaker naar de sessies komt, wordt die input alleen maar waardevoller omdat we elkaars business en werkwijze beter en beter leren kennen.

Experten q&a sessies

Iedere maand wordt er ook een q&a sessie georganiseerd waar je zowat iedere vraag rond ondernemen en in je kracht staan als ondernemer kan stellen. Let op: je krijgt hier heel concrete antwoorden waar je meteen mee aan de slag kan.

Accountability checks

Zodra je plannen uitspreekt, is de kans dat je ze ook uitvoert wel 50 keer groter. Dus spreken we allemaal 2 keer per maand onze plannen ook écht uit en zorgen we voor een goeie vibe voor de komende 2 weken. De resultaten spreken binnenkort voor zichzelf...

Online community

In de Online Community is er niet alleen ruimte om oneindig veel vragen te stellen. Daarin staat ook een handige kalender met allerhande nuttige events. Heel graag zetten we daar ook jouw events bij. 

De komende weken maken we ook een agenda zetten we daar ook unieke content bij. Let op... Als je een vraag stelt, zou het zomaar kunnen dat er iets wordt georganiseerd dat jou antwoorden geeft...

Groei potentieel sessie met Caroline

We laten je niet zomaar ergens in duiken. Bij de start van jouw lidmaatschap krijg je een 1 op 1 sessie met mij. In die sessie van 1 uur kijken we samen waar jouw grootste groeipotentieel ligt, hoe jij daar zo snel mogelijk het maximum kan uithalen en welke prioriteiten jij daar best in legt.

Vergis je niet: in 1 uur kunnen we oneindig veel doen! Resultaten gegarandeerd.

Zonder zorgen


Caroline heeft de kracht om de kern van het issue aan te pakken en dan stap voor stap - in heldere, duidelijke mensentaal - alles in een groter geheel te plaatsen.

Dit stappenplan zorgt ervoor dat ik vanuit innerlijke rust de maanden, weken en dagen intuïtief kan indelen en kan werken volgens mijn natuurlijk ritme.

Zonder dat ik me zorgen hoef te maken.

Yati Crabbe

Straal - Holistische verzorging

Te zot voor woorden


Caroline is Caroline. What you see is what you get. En zoveel meer. Ik ben met haar in zee gegaan
1. omdat ze altijd zo vrolijk en energiek is, en dat werkt gewoon aanstekelijk
2. omdat ze ook al eens tegen de gangbare dingen durft ingaan en dat in gang steekt wat wel klopt voor je
3. omdat ze echt luistert naar je en jou dus echt hoort en voelt

Ze heeft me doen inzien dat je snel kan handelen en daar fantastische resultaten mee haalt én dat je dat ook kan doen op jouw eigen manier én dat je daarvoor niet harder moet werken :)

En tips dat ze heeft! Voor efficiënter te werken, apps en tools, te zot voor woorden. Ik hoop nog vaak door jou geïnspireerd te mogen worden 


Veerle Stevens

Energetisch Transformatiecoach - Wonderwel

Wat kost het?

Ondernemers met LEFF lidmaatschap

 • Maandelijkse klankbord - mastermind sessie
 • Maandelijkse Q&A sessie
 • 2 keer per maand een accountability check
 • Eerste keuze deelname aan workshops
 • Online community
 • Groei potentieel sessie bij de start van jouw lidmaatschap

Je hebt 2 opties voor de duurtijd van onze samenwerking: 

 • Engagement van 3 maanden 
 • Engagement van 12 maanden


3 maanden

67 EUR (+BTW) per maand

In 1 keer te betalen

12 maanden

49 EUR (+ BTW) per maand 

Je betaalt bij aanmelding de eerste maand, daarna maandelijkse betaling


over Caroline

Online Ondernemer | Serie-oplosser | Optimist | Enthousiaste duizendpoot | Mama van 2 | Thuisonderwijzeres| Andere helft van 1


Als eeuwige optimist geniet ik er van om oplossingen te vinden, zeker wanneer er geen lijkt te zijn. Mensen komen naar mij voor mijn overzicht, de concrete wegen die je kan bewandelen en advies dat echt werkt voor wie ze zelf zijn.


Ik geniet er van het ondernemen zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken. Want zeg nu zelf, het leven is toch veel meer dan werken...

Vaak gestelde vragen

Kan ik een factuur krijgen?

Uiteraard!  Kies je voor een heel jaar? Dan krijg je automatisch bij aanvang jouw factuur voor het hele bedrag. Na aanmelding betaal je iedere maand gewoon jouw bijdrage, 49 EUR + BTW.

Kies je voor een kwartaal abonnement? Geef ons dan even na inschrijving een gil. Dan maken we die met heel veel plezier op voor jou.

Hoe kan ik betalen?

Jaarformule
We vragen jou om een doorlopende opdracht voor 11 maanden te voorzien in jouw bank app: de eerste maand betaal je al bij inschrijving in de webshop. Geen domiciliëringen of credit card afrekeningen: we houden zelf ook graag controle over onze eigen portemonnee.

We kiezen er voor te werken in vertrouwen en enkel bij misbruik beperkingen aan te brengen, in plaats van de vrijheid van iedereen standaard te beperken.


Kwartaalformule
Je betaalt meteen de hele periode in de webshop. Je kan kiezen tussen bancontact, credit card en paypal.

Wanneer vallen de maandelijkse sessies?

Je krijgt bij de start een lijst met datums. De sessies gaan meestal door op een vrijdag ochtend, of een donderdag namiddag.

Omring je vandaag nog met een gedreven team!

Welkom bij de Ondernemers met LEFF

LEFF met Caroline