fbpx

Klanten reviews

Mijn persoonlijkheid kan dan toch een meerwaarde betekenen

Graag wil ik even de tijd nemen om u nogmaals, uit de grond van mijn hart, te bedanken.

Daarnet las ik door het ganse feedback document, met tranen in de ogen als resultaat.

Dankzij uw insteek, alsook visie, heeft u mijn nagenoeg stoïcijnse hoofd als het ware “ontgrendeld”.

Hierdoor ben ik bewust van het zekere feit dat mijn persoonlijkheid toch een meerwaarde kan betekenen.

Ook moet ik u vertellen dat, in mijn carrière, u de eerste persoon bent die mij als dusdanig accuraat heeft kunnen lezen.

Enerzijds confronterend, anderzijds bevrijdend.

Je bedrijf online klaarzetten

Caroline is een super fijne dame die je veel biedt. Ze helpt je om je bedrijf online klaar te zetten. Ze geeft je de nodige inzichten en helpt mee denken. Je doet het zelf maar, je krijgt de nodige kennis en feedback mee en als het nodig is krijg je de spreekwoordelijke schop onder je kont. Dit altijd vanuit respect en vanuit een helpende houding, je voelt je bij haar gedragen. Dank u, Caroline.

Business is picking up again!

Business picking up again - gemotiveerd en met plezier verderdoen met wat ik van jou geleerd heb. Hele ommezwaai en dat in paar maanden tijd zeg!

Caroline is een dappere, gedreven en gevoelige onderneemster. Maar precies zo dat dit bij mij past. Deze lieve dame heeft mij zó enorm geholpen, toen ik echt diep in de put zat en het allemaal even niet meer wist. Daar ben ik nog steeds enorm dankbaar voor. Zij heeft mij geholpen om mijn waarom ÉIN-DE-LIJK uit te pluizen. Waarom ik ben gaan ondernemen, wat mijn kernwaarden zijn in mijn bedrijf. En wat mijn waarde en kracht is om andere ondernemers bij te helpen. Ze heeft mij enorm geholpen met het verder uitwerken van mijn bedrijfsstructuur. Het fijne aan Caroline is dat zij altijd met nieuwe en frisse ideeën komt. I love it. Ongelofelijk gewoon. Ze vertelt veel uit eigen ervaring en dat is prettig. Ze houd je scherp. Ze houd je gefocust. Ze denkt echt 100% mee in jouw bedrijf en heeft keigoede inlevingsvermogen in de kansen voor je bedrijf. Ik ben zo blij dat ik Caroline ben tegen gekomen. Wat een heerlijke vrolijke, energieke, vol passie en gedreven madam (even op z'n Belgische gezegd 😇). Echt een aanrader eens een babbeltje mee te doen als je (beetje) vastloopt in je bedrijf! 🙏 bedankt Caroline, jij bent een topper! 😘👌💯

Eindelijk concrete stappen gezet!

Op een of andere manier zat ik vast in het verder uitbouwen van mijn zaak. Na een gesprek met Caroline heb ik eindelijk concrete stappen gezet! Het is me nu veel duidelijker hoe ik mijn marketing aan te pakken heb.

Online Business Essentials - goesting én het hele plaatje

Ik volgde het Online Business Essentials traject op het moment dat de coronacrisis volop toesloeg. Als opruimcoach had ik niet gedacht dat ik ook meer online zou kunnen gaan werken, maar Caroline denkt gelukkig een paar stappen verder dan jij, bekijkt het hele plaatje en doet je daarna ook nog eens zin krijgen om meer online met je business in te zetten!

Haar blik om te vertrekken vanuit wie jij bent en te werken met klanten die jou op jouw beurt doen stralen, leren me dat Caroline zich ontzettend snel in jouw business kan inleven én je daardoor naar een next level kan tillen.

De immer enthousiaste drive van Caroline en deze waardevolle introductie dat het traject van de Online Business Essentials biedt, heeft mij alvast doen besluiten om er volledig voor te gaan! Ik vertrouw Caroline 100% om mij met de verdere groei van mijn business te helpen en stap dus in een langere samenwerking met haar.

profile-pic
Christophe Herbots
profile-pic
profile-pic
profile-pic
Mariska Huijnen Zichtbaarheidscoach
profile-pic
profile-pic
Annelies Mentink Opruimcoach

Waar wacht jij nog op?

Maak jouw business schokbestendig!

>