fbpx

LEFF met Caroline

Klanten Reviews

Christophe Herbots

Deelnemer Coaching & Events

" Graag wil ik even de tijd nemen om u nogmaals, uit de grond van mijn hart, te bedanken. Daarnet las ik door het ganse feedback document, met tranen in de ogen als resultaat.

Dankzij uw insteek, alsook visie, heeft u mijn nagenoeg stoïcijnse hoofd als het ware “ontgrendeld”. Hierdoor ben ik bewust van het zekere feit dat mijn persoonlijkheid toch een meerwaarde kan betekenen. Ook moet ik u vertellen dat, in mijn carrière, u de eerste persoon bent die mij als dusdanig accuraat heeft kunnen lezen. Enerzijds confronterend, anderzijds bevrijdend.
"

Jeroen Roozendael

Deelnemer Coaching

" En toen kwam ik Caroline tegen. Ze had op Facebook een gratis seminar geplaatst, en ik reageerde er nogal sceptisch op: niemand werkt voor niets, what’s the catch? En zo kwam ik met haar in gesprek, en ze nodigde me uit om langs te komen. Zowat 100 kilometer van waar ik woonde, maar ik had het gevoel dat ik een klik had met haar, en ik ging.

Caroline heeft me toen bij mijn kraag gepakt en me over de rand van de put getrokken. Soms heb je in je leven iemand nodig die geen vragen stelt en die je gewoon de hand reikt. Dat was voor mij het kantelpunt. Ik ging in sneltempo vooruit: ik ging na wat ik professioneel wilde doen, ik was bezig met mijn gevoelens om vrede te krijgen met het feit dat ik ging scheiden, en besloot dat ik vanaf dan mijn leven één stapje tegelijk weer ging opbouwen.

Nu ben ik dus ondernemer. Niet alleen beroepsmatig, maar ook in de rest van mijn leven. En dat bevalt me heel goed. Het is wie ik ben. Ik neem bijna al mijn beslissingen gevoelsmatig, en tot nu toe zijn die beslissingen allemaal juist geweest. Voor mij is dat het teken dat ik nu doe wat bij me past. Ik vraag me weinig af en twijfel eigenlijk nooit.

Alles zit in de lift.
"

LEFF met Caroline