fbpx

Reviews

Don't just believe our word for it. Here you will find a number of reviews from our customers. 

Christophe Herbots

Participant Coaching & Training

Graag wil ik even de tijd nemen om u nogmaals, uit de grond van mijn hart, te bedanken. Daarnet las ik door het ganse feedback document, met tranen in de ogen als resultaat. 

Dankzij uw insteek, alsook visie, heeft u mijn nagenoeg stoïcijnse hoofd als het ware “ontgrendeld”. Hierdoor ben ik bewust van het zekere feit dat mijn persoonlijkheid toch een meerwaarde kan betekenen. Ook moet ik u vertellen dat, in mijn carrière, u de eerste persoon bent die mij als dusdanig accuraat heeft kunnen lezen. Enerzijds confronterend, anderzijds bevrijdend.

Jeroen Roozendael

Mentorship

Toen kwam ik Caroline tegen. Ze had op Facebook een gratis seminar geplaatst, en ik reageerde er nogal sceptisch op: niemand werkt voor niets, what’s the catch? En zo kwam ik met haar in gesprek, en ze nodigde me uit om langs te komen. Zowat 100 kilometer van waar ik woonde, maar ik had het gevoel dat ik een klik had met haar, en ik ging.

Caroline heeft me toen bij mijn kraag gepakt en me over de rand van de put getrokken. Soms heb je in je leven iemand nodig die geen vragen stelt en die je gewoon de hand reikt. Dat was voor mij het kantelpunt. Ik ging in sneltempo vooruit: ik ging na wat ik professioneel wilde doen, ik was bezig met mijn gevoelens om vrede te krijgen met het feit dat ik ging scheiden, en besloot dat ik vanaf dan mijn leven één stapje tegelijk weer ging opbouwen.

Nu ben ik dus ondernemer. Niet alleen beroepsmatig, maar ook in de rest van mijn leven. En dat bevalt me heel goed. Het is wie ik ben. Ik neem bijna al mijn beslissingen gevoelsmatig, en tot nu toe zijn die beslissingen allemaal juist geweest. Voor mij is dat het teken dat ik nu doe wat bij me past. Ik vraag me weinig af en twijfel eigenlijk nooit.

Alles zit in de lift.

Anonymous

Strategy Session

Mijn autentieke leven begint nu ongeveer 4 jaar geleden. Op het moment dat ik de stekker uit mijn relatie trek. Ik wou ECHT leven. Geen fake leven meer waarvan ik het gevoel had, dat ik het tot dan had geleefd. Dus stopte ik met leven, zoals ik het al die tijd gedaan had. Ik nam mezelf voor om me vanaf dat moment te laten begeleiden, in eerste instantie leek een psycholoog mij een logische stap. Daar werden mijn eigen " blinde vlekken"zichtbaar. Ook bleek dat ik door de jaren heen een depressie had ontwikkeld door afhankelijkheid. Stap voor stap leerde ik mezelf opnieuw kennen. Een weg die nu meer dan 4 jaar bezig is. Een weg met vallen en opstaan, met twijfelen en doorgaan, wankelen en terug opstaan. Psycholoog, jobcoach, familieopstelling, voetreflexologie, osteopathie,... Het gaat telkens in golven: ik voel dat het mentaal en/ of fysiek niet gaat- het suddert- ik negeer het- saboteer het door mijn gedachten- ik zit vast in de modder- vraag of zoek hulp bij iets of iemand die op mijn pad komt- ik geraak verder met kleine stapjes.....

Op diezelfde manier kwam Caroline een aantal weken geleden op mujn pad We praatten 2x 1 uur. Een heel bevlogen en tegelijk gemoedelijk, maar ook to the point gesprek. Een gesprek dat tot op vandaag nog in mijn systeem aan het sudderen is.... komt helemaal goed.

Gesprek 2 ging oa over Honoponopo. Een tibetaans gebed, lied. Dat je helpt om jezelf en anderen te vergeven en vanuit liefde te handelen. Luisteren naar het lied heeft voor mij een nieuw inzichtgebracht. In die mate zelf dat het ondertussen deel uitmaakt van mijn dagelijkse routine, als dat nodig is. Dat ik een nieuwe extra houvast heb om door te gaan als ik wankel. Ik voel het, ik ben er nog niet, maar wanneer ben ik er? Voor nu is het oke. Ik evolueer elke keer, als ik me vpel vastzitten, en de nood voel om verder te graven, dieper wil gaan, op mijn tempo, autentieker wil zijn..... uit noodzaak om nog korter bij mezelf te komen...."

Discover How to reclaim your time!

Get the tools that allowed me to reduce my workweek from 70 to 10 hours without compromising on quality and revenue in the business. Reclaim your time with the Ultimate Time Creation Toolset as of today!

Read More about aligning your business to your life, dreams and your true self