Speciaal voor ondernemers die vastzitten in hun onderneming en het maar niet  opgelost krijgen

Get unstuck in your business

Bouw jouw strategie om eender welk issue snel én eenvoudig op te lossen en beland zo weer on track


Klaar met ondernemen en beslissen vanuit angst in jouw ondernemen? Houden obstakels je wel eens tegen om jouw missie de wereld in te zetten? Heb je er genoeg dat jouw onderneming jouw leven controleert in plaats van andersom? Geraak je maar niet naar de volgende stap richting vrij ondernemen?  


Vastzitten en niet geraken waar jij heen wil heeft met meer te maken dan niet genoeg kennis hebben! Met dit programma wil ik jou aanreiken wat je écht nodig hebt om snel zelf resultaten te krijgen. 

2 daags online programma waarin je alles aangereikt krijgt om een strategie op te bouwen om eender wel issue in jouw onderneming (te weinig of vervelende klanten, te weinig tijd of inkomen, niet next level geraken, ...) op te lossen en snel tot de resultaten te komen die voor jou werken.

Get unstuck in your business

Je hebt een missie de wereld in te zetten, een duidelijke opdracht om mensen te helpen en hun leven te verlichten. Prachtig. Alleen... Voelt het soms alsof het maar niet wil lukken? Prachtig verhaal en moeite om mensen te bereiken? Jouw agenda zo vol dat je niet eens meer zelf op adem kan komen? Stilaan ook geen plezier meer in ondernemen omdat je maar niet next level geraakt? 


Vermoeiend, toch, om zo de hele  tijd te zitten trekken en sleuren? Heel veel ondernemers stoppen dan ook op het punt waar ze geen vooruitgang in hun worsteling zien. 


Dat is zo jammer!! Want dat maakt het meteen zoveel moeilijker om jouw ding in de wereld te zetten. Zo missen mensen jouw hulp! En vooral: Dat is niet nodig!


Tijd om daar voor eens en voor altijd vanaf te geraken!


In dit dagprogramma krijg je alles mee wat jij nodig hebt om "unstuck" te geraken, om terug los te komen en zo weer op de rails naar jouw bestemming te geraken: mensenlevens verlichten door jouw ding te doen.

En dat doen we echt heel concreet:

 • we transformeren hoe jij naar problemen kijkt zodat ze jou helpen in plaats van tegenhouden
 • je leert er de basisstrategie om problemen écht op te lossen en pakt er meteen ook jouw grootste issue mee aan
 • we zetten de fundamenten van jouw ondernemerszijn duidelijk in de wereld zodat je altijd opnieuw coherent en in lijn met jouw missie en zijn naar buiten komt
 • we bespreken een eenvoudig framework dat er voor zorgt dat je altijd weet waar je aan te werken hebt!
 • een giga boost in jouw oplossingsgerichte energie
 • met echte antwoorden op de dingen waar je mee vast zit.

Nadien toch nog een vraag? Stel die dan gewoon in onze community. Wat krijg je wanneer je je inschrijft

In dit programma ga ik all out. In de tijd die we samen hebben geef ik je alles mee wat ik kan meegeven in het tijdsbestek. Bovenop de kennis die je krijgt, zijn het vooral deze elementen die ik zelf belangrijk vind om jou mee te geven:

Concreet

We gaan echt aan de slag met jouw realiteit. We starten eerst bij het begin: waar zit jij vast en waar wil je naartoe?


Vergeet dus theorie! Je komt buiten met een heleboel inzichten, overzichten en strategieën die het vinden van oplossingen én bereiken waar je heen wil mogelijk maken.

Interactieve sessie

Vergeet saaie luisterseminaries. Het hele programma is doorweven met interactie, feedback en vraagmomenten. Belangrijk dat je jezelf ook laat horen en actief mee aan de slag gaat. Alleen zo haal je er het maximum uit. 


Hou er ook rekening mee dat je met extra energie de dag uitkomt... Want dat is de basis om er iets aan te hebben en bij te leren én jouw issues opgelost te krijgen: hoge energie! 

Extra ondersteuning gedurende 1 maand als Ondernemer met LEFF

Om je te ondersteunen in het zetten van de stappen, word je een maand gratis Ondernemer met LEFF


Concreet heb je dan toegang tot de q & a en de mastermind volgend op de dag van het programma. 


Opgelet... je zou daar zomaar to the point antwoorden kunnen krijgen op de vragen die je daar stelt...

Kans om vragen te blijven stellen nadien

We snappen het helemaal: de échte vragen komen natuurlijk pas eens je alles aan het uitwerken bent in jouw bedrijf. 


Daarom krijg je een jaar lang toegang tot de besloten community. Daar kan je vragen stellen, worden er ook regelmatig gratis case studies besproken, komt er extra content op regelmatige basis...  Ook ideaal om met die gelijk- en groeigestemden in contact te blijven, trouwens ;-) 

Dit is wat mensen zeggen over samenwerken met Caroline

Yati crabbe

Straal - Holistische verzorging

Zonder zorgen

Caroline heeft de kracht om de kern van het issue aan te pakken en dan stap voor stap - in heldere, duidelijke mensentaal - alles in een groter geheel te plaatsen.

Deze workshop heeft mij inzicht gegeven in hoe mijn doelen voor dit jaar binnen handbereik liggen.

Dit stappenplan zorgt ervoor dat ik vanuit innerlijke rust de maanden, weken en dagen intuïtief kan indelen en kan werken volgens mijn natuurlijk ritme.

Zonder dat ik me zorgen hoef te maken want alles is gefixt, alles staat gepland.

Vera beckx

Paardencoach en creatief talent - Casa Natura

Gedragen

Caroline is een super fijne dame die je veel biedt. Ze helpt je om je bedrijf zo eenvoudig mogelijk te laten lopen. Ze geeft je de nodige inzichten en helpt mee denken. Je doet het zelf maar, je krijgt de nodige kennis en feedback mee en als het nodig is krijg je de spreekwoordelijke schop onder je kont. Dit altijd vanuit respect en vanuit een helpende houding, je voelt je bij haar gedragen. Dank u, Caroline.

Veerle stevens

Energetisch Transformatiecoach - Wonderwel

Te zot voor woorden

Caroline is Caroline. What you see is what you get. En zoveel meer. Ik ben met haar in zee gegaan
1. omdat ze altijd zo vrolijk en energiek is, en dat werkt gewoon aanstekelijk
2. omdat ze ook al eens tegen de gangbare dingen durft ingaan en dat in gang steekt wat wel klopt voor je
3. omdat ze echt luistert naar je en jou dus echt hoort en voelt

Ze heeft me doen inzien dat je snel kan handelen en daar fantastische resultaten mee haalt én dat je dat ook kan doen op jouw eigen manier én dat je daarvoor niet harder moet werken :)

En tips dat ze heeft! Voor efficiënter te werken, apps en tools, te zot voor woorden. Ik hoop nog vaak door jou geïnspireerd te mogen worden 

Wat haal jij hier uit?

Wel, heel veel.

Ik geef je op de tijd die we samen hebben ALLES mee. Eigenlijk krijg je voor deze prijs een samenvatting van bijna 150.000 EUR trainingen, personal development programma's, business coaching en business mentoring.

 

Het zou dus eigenlijk een no brainer moeten zijn. Want je zal eindelijk zelf tot oplossingen kunnen komen voor de issues die jouw richting uitkomen. Het geeft jouw bedrijf meteen ook een stevige basis die meer dan 90% van de problemen in de toekomst gaan verzachten of zelfs voorkomen.

 

Concreet levert het jou meer inzicht en overzicht in deze topics: 

 • Wat er allemaal voor zorgt dat je niet door de problemen door geraakt
 • Hoe je ook zónder grote uitgaven, ontzettend veel tijd en resources de issues kan oplossen
 • Strategie om te blijven doorgaan, ook wanneer het moeilijk is
 • Concrete stappenplannen die jou het leven een pak eenvoudiger gaan maken
 • Extra ondersteuning gedurende een maand via het Ondernemer met LEFF lidmaatschap (2 groepscoachings waarin we heel concreet aan de slag gaan met jouw vragen)
 • Mogelijkheid om honderden vragen te stellen

Wat kost het?

Over Caroline

Zot geval  | Serie-oplosser | Optimist | Mama van 2 | Beter helft van 1


Dat haar leven tot hiertoe geen walk in the park geweest is, had Caroline zelf tot voor kort niet door.  Als optimistische serie-oplosser vond ze telkens wel weer een oplossing om er uit te geraken. Zelfs toen ze een fysieke burn-out  combineerde met een dreigend faillissement vond ze snel een manier om het inkomen van haar bedrijf te verhogen door maximaal 10 uur per week te werken én de nodige mentale ondersteuning te geven aan haar kinderen en echtgenoot.


Caroline heeft een missie: ondernemers die hier rondlopen om mensen (en hun levens) hier te "verlichten" en problemen op te lossen - te ondersteunen om hun ding hier te doen. Op welke manier dan ook. Telkens weer zet ze al haar energie en creatieve kracht in om een uitweg te vinden en die ondernemers terug energie en vertrouwen te geven om het ook écht te gaan doen.


Ze mocht al meer dan 375  ondernemende mensen helpen om hun issues te identificeren én oplossingen te implementeren.


Daarnaast gebruikt ze haar 15 jaar ervaring als IT project manager en people change manager om mensen en ondernemingen te helpen hun ding in de wereld te zetten op een eenvoudige en plezierige manier.

Vaak Gestelde Vragen

Wanneer gaat het door? 

Hoeveel kost de workshop?

Kan ik er daarna ook direct iets mee doen?

Hoe gaat het in zijn werk?

Kan ik een factuur krijgen? 

Is dat niet te zwaar om online training te volgen?

Werkt dit ook voor mij als starter?

Werkt dit ook voor mij als ervaren ondernemer?

Werkt dat wel voor mij?

Hoeveel voorbereidingstijd moet ik voorzien?